lørdag 28. mai 2011

Noe godt til lørdagskvelden?

 

Her er det full rulle, tidlig opp, selv om det er lørdag! Til kvelds i dag, anbefaler jeg kyllingfilet med fetaost og valnøttrøre. 
Denne helgen er det loppemarked på Gamle Løren skole i Oslo. Min veldig snille mann F, har vært nattevakt over loppene, mens jeg skal ha vakt fra kl. 08.30. 
Ta deg gjerne en tur innom, det er det litt av hvert å finne, for den som er glad i å gå på loppemarkeder.Vi er viden kjent for våre hjemmebakte kaker.
Slike dager er det greit å ha planlagt menyen på forhånd, for lysten til å gå i butikken for å handle er lik null, etter en lang dag med kjøp og salg av lopper!

Oppskriften er som følger

Kyllingfilet med fetaost og valnøttfyll 


Fylt kyllingfilet ser imponerende ut, samtidig som den er enkel å tilberede! Passer perfekt hvis du skal ha venner på besøk, og vil servere noe, som garantert vil bli husket med et smil om munnen.

2 porsjoner
25 min

Dette trenger du

3 kyllingfileter
salt og pepper
1 ts dijonsennep
½ dl valnøtter
50 g fetaost
1 ss fersk timian
2 ss olivenolje til steking

Spinatrøre
400 spinat
10-12 cherrytomater
2 charlottenløk
2 ss olivenolje
½ dl matfløte

Slik gjør du

Skjær en lomme i hver av kyllingfiletene. Salt og pepre hver filet, og smør sennep på innsiden av snittene. Bland grovhakkede valnøtter med ost og timian i en skål. Fordel fyllet i kyllingen, og bind rundt med hush.hyssing. Varm oljen i en stekepanne og stek kyllingen til den er gyllen. Kjøttsaften skal være klar, uten rosa farge når den er ferdig. La den hvile under folie. Fres bladspinat sammen med delte cherrytomater og finhakket charlottenløk, i en stekepanne. Salt og pepre, ha i fløten og la den småkoke, til fløten er kokt inn. Legg spinatrøren på tallerkenen og ta vekk hyssingen, før du legger fileten pent opp på grønnsakene. Håper det smaker, og blogges på mandag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar