torsdag 19. februar 2015

Looking good?


Feeling better!
Supersøt blomsterstrikk i Shetlandsull. 
Peerieflooers-vottene mine er ferdige. Garnet jeg manglet kom i posten på tirsdag, og i går fikk jeg avsluttet vott nummer to.


Når sola plutselig tittet frem i formiddag, benyttet jeg anledningen til å ta meg en tur ut for å bli avbildet med herlighetene på. Gikk ikke så langt, gårdsplassen er rene skøytebanen og fortauene ganske glatte de også. 
Men, det smelter godt nå som det er så mildt, så om et par dager blir det spasertur med lue og nye votter.


Gleder meg helt sykt til å kunne være litt mer aktiv. Savner dansetimer og vannaerobic. Å bevege seg til musikk gir masse positiv energi, i tillegg til at det er bra å få opp pulsen, bli litt varm i trøya og bruke både hodet og kroppen. Ja, hodet jobber på høygir under en dansetime. Litt koreografi å passe på, gjør at de små grå får mosjonert seg de også.


Apropos små grå, er lue virkelig tingen. 
Sist jeg var i Tyrkia var frisøren min vinterstengt, så det ble ingen makeover av hår eller negler. Dermed er det ikke fritt for at det skinner litt grått i hårfestet mitt. 
Kan ikke basere meg på luebruk en hel måned, hvor fin den enn er. Får nok heller innfinne meg tingenes tilstand, og heller bruke energi på å komme videre med et annet stort prosjekt. 
Mai er kun to måneder unna, og bunadsøm må prioriteres i ledige stunder. Skal snart vise bilder med oppdatering om hva som skjer på syrommet. Enn så lenge er det mye håndsøm av bånd på livet, men snart er det ferdig for montering og det blir spennende.

Ha en fin dag, og heia de norske jentene og guttene i skisporet under VM i Falun!

7 kommentarer:

 1. Dette var meget kledelig. Nytt går er innkjøpt til VM her også. Jeg skal strikke noen sokker og Michael Kors skjerf. De kommer ikke på bloggen, skal ble gaver.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har sett Michael Kors skjerf i bloggland, ser skikkelig flotte ut!
   Hvordan løser du MK bling på skjerfet ditt?

   Slett
 2. Det var et skikkelig fint sett og du kledde det veldig godt... Nå kan bare kulden komme hos deg. Du er klar.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kulde?? Nei, da går jeg heller å blir litt varm på ørene. Jeg ønsker meg vår!

   Slett
 3. The colors suit you. I have my Peerie Flooers hat that I will take to Norway this summer. Our first visit! I want a picture on Kjerag with that hat! Are there any shops/yarn places I must go when in Bergen or Stravanger?

  SvarSlett
  Svar
  1. This weekend I will have visit from Stavanger, shall ask her for help conserning your request about yarn shops.

   Slett
 4. Nydelig strikk og vakre farger :-)

  SvarSlett