søndag 8. februar 2015

Gratulerer med dagen!


Det er morsdag.
Heldig er vi som har en mor!
Uansett hvor gamle vi blir, er det godt å ha en mamma. Kanskje hun er den som kjenner deg aller best, som stiller opp og bryr seg om deg og alltid vil ditt aller beste.
Jeg kan melde om stigende formkurve, og godt er det. Familien min stiller opp og passer på meg, så jeg kjenner det nesten som jeg har hatt morsdag hele siste uken.
Det blir mye stillesitting, og hva er vel da bedre enn et lite strikketøy?
Jeg fikk nydelig strikkelue i julepresang, bare se her. Siden det også fantes mønster til votter, og jeg ble utstyrt med garn til å begynne å strikke, var det ingen grunn til å ikke gyve løs.Dette er bare så gøy å strikke. Nesten som å fargelegge med garn og strikkepinner.
Jeg kommer til å gå tom for garn, og har allerede bestilt en bunt i grønt og rosa fra Shetland Wool broker. Tror ikke dette to-trådsgarnet er å få kjøpt i Norge, men kan som sagt bestilles på nett. 
Kate Davies er designeren av mønsteret Peerieflooers. Snart kan jeg gå ut i vinterværet med lue og nye votter, i dette søte blomstermønsteret. Det finnes også et koftemønster med det samme blomstermønster. Tror jeg nøyer meg med lue og votter, men ser ikke bort fra at jeg kommer til å prøve meg på et av hennes mange andre design. For både garn og damens stil tiltaler meg veldig. Dersom du vil bli bedre kjent med Kate Davies, kan du titte innom hennes bloggMå jo legge ved skrytebilde av mine morsdagspresanger. Blomster, Kusmi tea og rosa "mammakopp". Ja, de kjenner mamman sin, disse barna mine.
Fortsatt fin søndag og klem fra 

1 kommentar:

  1. Det var skikkelig sommersøt lue og votter, eller heller litt vårlig. Strikking er nesten litt terapi synes jeg.... Jeg strikker på en poncho for tiden.

    SvarSlett