lørdag 25. januar 2014

Spreke neonfarger


Hallo alle kjære!
Det er lørdag og allerede langt ut på dagen.
I dag krysser jeg fingrende for arkitekstudinen vår, hun har eksamen i skrivende stund. Kjenner jeg henne rett går dette fint, for hun har forberedt seg godt!  


Jeg har forberedt meg inn for vinter/vårsesongens dansetreningstimer. 
En ting er sikkert, det er ikke utstyret det skal stå på. Jeg syns det var så lekkert med neonfarger, at jeg skeiet ut på januarsalget med ny treningstopp og jakke. Har sett at min lillesøster også har vært innom nettbutikken Get inspired, så vi er nok flere i min familie som liker sprekt treningsutstyr. For det gir ett lite kikk å ikle seg slike knæsje  farger, og det er jo viktig for treningsmoralen....
Luen er kanskje ikke supersporty, men hjemmestrikket og fargen matcher helt perfekt. Jeg har den på når jeg er ute og går mine powerwalks, og så kan jeg jo ha den på til og fra dansingen.


Kjære Bente, og alle som lurer på dette med lavkarbo! 
Det er ikke så vanskelig å sette seg inn i eller gjennomføre. Før jul, kjøpte jeg bøkene "Helhetsmetoden" og "Aldri mer banta" skrevet av svenske Cathrine Schuck, sjekk nettsiden hennes her. Jeg oppdaget henne fordi hun er fast skribent i magasinet "Tara". Bøkene gir meg praktiske tips, både for mental tenking og matoppskrifter. Finnes sikkert mye annet bra å lese om tema også, men hun er en flott dame på min alder, og det er lett for meg å identifisere meg med mye av det hun skriver.

Det var alt for i dag, blogges senere!

1 kommentar:

  1. Du er virkelig i farta Hanne. Tøft med slike farger og skikkelig inspirerende til trening. Ser deg for meg på powerwalk'n din.
    Nå skal jeg sjekke linken du har likt ved. Takk for opplysningen.

    SvarSlett