fredag 26. desember 2014

Juleselskap og romjulsmoro


Og dette har vi venta på så lenge...
Vel overstått julaften og første dag jul!
Vår familie nyter tid sammen med familie og nære venner disse romjulsdagene.
Voksne og barn, flere generasjoner samlet, god mat, drikke og romjulsmoro.
Må innrømme at vi er dårlige til å gå rundt juletreet og synge de gode, gamle julesangene. Men, vi har desto mer moro med selskapsleker og spill.


Hos min søster og svoger 1, juledag, lekte vi en pakkelek og det ble spilt gnav. Etter finurlige regler, og under latter og tilrop ble det pakket opp både tulleting og mer gjeve presanger. Gnav er et spill jeg ikke hadde vært borti tidligere, men dette var moro! Vi var flere som fant ut at dette gav mersmak. Nå gjelder det å få tak i Gnavbrikker og spillereglene! 


Noe jeg husker godt fra jeg var lita jente, er juleselskapene hos min mormor og morfar. Der gikk vi rundt juletreet som pleide å stå i spisestua, flere ringer måtte vi danne. Min morfar spilte på fiolin og vi sang av full hals. Det var Her kommer mine arme små, Et barn er født i Betlehem, Ritsj ratsj filibom bom bom og mange flere. 
Vel om vi ikke går rundt juletreet og synger, så nyter vi fin julemusikk. Min favoritt dette året er KORK´s nye album med julesanger. To skiver med variert musikk, virkelig noe for en hver smak.Ha en fortsatt fin jul, så blogges vi nærmere nyåret!
  

2 kommentarer:

 1. Høres moro ut!!

  Ha en fin romjulstid videre,
  Juleklem fra meg!

  PS: Sjekk ut den fine puten og lysestakene du kan vinne hos meg!:)

  SvarSlett
 2. great !
  Greetings from Poland :)
  Katarzyna


  www.sajuki.blogspot.com

  SvarSlett