mandag 1. desember 2014

Detaljer i rødt!


Vel hjemme, og 1. desember!
Har du begynt nedtellingen mot julaften?
Det har vi også, starten gikk i går. 
Nå lyser adventsstjernen i vinduet, og utelysene er tent.
I dag var det åpning av første luke i adventskalenderen, og kalenderlyset på kjøkkenet brant så fint under frokosten. Mens jeg har vært ute og reist, har amaryllisen min sprunget ut og er et nydelig skue.Det er alltid en overgang å komme hjem. Selv om vinteren her hjemme er relativt mild ennå, er det stor forskjell på å sitte og sole seg på en strandresturanet ene dagen, til å stå å høre korpset spille julesanger under julegrantenning i går ettermiddag.
Tiltross for at jeg hadde på ullsokker, skjerf og vanter, tror jeg at jeg har pådratt meg en aldri så liten forkjølelse. 


Kan du like mitt nye sett med pelskantede vanter, skjerf og matchene clutch? Jeg handlet litt julepresanger mens jeg var på tur,og det er en jeg er glad i som skal få likt sett i julepresang. Jeg syns vantene er skikkelig fine med mange forseggjorte detaljer. Skjerfet er mykt og i fineste ullkvalitet. Clutchen har mange fine lommer til alle kort og mynter, i tillegg til at den rommer mobiltelefon og nøkler.


Vi damer har jo en tendens til å gå med sorte vinterkåper og jakker, og da blir røde detaljer som dette fine blikkfang. 
Nå må jeg ta meg sammen, og komme meg ut for å kjøpe silkepapir og til og fra lapper til presangene jeg skal gi bort.
Ha det godt så lenge.2 kommentarer:

 1. Nydelig. Den en heldig som får en slik gave. Lekkert det røde. Velkommen hjem til Norge og julestemning. Idag har også jeg pyntet til jul i huset.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for nok en koselig hilsen!
   Ja, litt rødt skader aldri. Litt etter litt kommer julen til å flytte inn hos oss?

   Slett