lørdag 4. januar 2014

Stemningsrapport fra kjøkkenet


God lørdags morgen!
Håper du har sovet godt. 
Jeg har sovet som en sten og våknet frisk og opplagt.
Resten av gjengen ligger fremdeles og sover, så jeg koser meg på kjøkkenet helt alene.
Slike stunder helt alene kan være ubetalelige. Jeg rusler rundt og rydder ut av oppvaskmaskinen, dekker bordet og tenner levende lys, siden det er så mørkt ute.
Til selskap har jeg satt på radioen og hunden vår har fått en brødskalk.
Livsstilsendring
Som sikkert mange med meg, går nyttårsforsettene mine ut på å ta bedre vare på meg selv, hva gjelder kropp og helse. Jeg har meldt meg på dansetrimkurs, og vurderer å enten melde meg på en yogaklasse eller ta en time vanngymnastikk. Har ikke bestemt meg enda, sikkert smart å gå en prøvetime før jeg tar en beslutning.
Så har jeg gått til innkjøp av boken Helhetsmetoden, den handler om  livsstilsendring. 
Veldig spennende lesing som handler om å legge om kostholdet, balansere kroppens sult og følelsenes sug etter mat. Hvis det er flere enn meg som vil redusere inntaket av karbohydrater, så sjekk denne linken til vakre Cathrine SchuckPapirstjernen i vinduet har jeg klippet selv. 
Jeg kopierte et sort/hvitt bilde laget av Karen Bit Velje og klippet i vei. Tok godt over seks timer å lage den. 
Skulle ønske at jeg hadde klart å klippe i en litt kraftigere papirkvalitet, for da hadde stjernen blitt mer stødig. Men hvis jeg klipper i kraftigere papir får jeg ikke til å klippe de bittesmå detaljene og fingrene mine blir fulle av vannblemmer etter gnagsår fra saksen.Nei, nå skal jeg tørke håret før jeg setter over tevannet.
Ha en strålende helg, kom deg litt ut selv om været er grått og trist.
Og sist men ikke minst; Hvis du skal se på Nrk´s program Idrettsgallaen i kveld, er min sønn og hans trommekamerater Complete med som artister. Hurra!
1 kommentar:

  1. Hei Hanne og godt nytt år til deg!
    Er det ikke deilig med nytt år og helt blanke ark man selv kan farge? Herlig å se bloggen din igjen og dine hverdagssysler. Ønsker deg en fin helg!
    Klem fra Lene

    SvarSlett