onsdag 9. november 2016

Eventyrlig strikkehelg!Litt på etterskudd,
men her kommer bildedryss fra en uforglemmelig helg.
Skulle ha skrevet allerede på mandag, men har ligget med omgangssyke de siste dagene. 
Tidlig lørdag morgen pakket jeg bilen, for å være med på Strikke-Grys Eventyrlige strikkehelg på Krokskogen. 
Det hadde startet å sne i Oslo allerede fredag kveld, så det var virkelig julestemning å kjøre inn på tunet til Kleivstua.Jeg hadde workshop med Frost-vottene for elleve hyggelige damer. Denne formiddagen var det den røde utgaven som falt best i smak, tror det var flere enn meg som hadde kommet i førjulsstemning. 
Det var to andre workshops samtidig. Kan ikke ha vært helt lett å bestemme seg; Lær å strikke nettpatent, Viola-brosje eller Frost-votter.
Etter en nydelig lunch, var det foredrag av Nina Granlund Sæter om hennes jakt på votter Norge Rundt.
Deretter kunne man igjen velge flere typer workshops, selv lærte jeg to teknikker med tvebåndstrikk. Ser ikke bort ifra at jeg kommer til å benytte dette i en pute eller to.Ettermiddagen gikk veldig raskt, og jeg ble kjent med mange hyggelige og særdeles flinke damer. Spesielt ett vennskap håper jeg å pleie litt ekstra, og regner med å bli invitert på kurs i stakke-søm i løpet av vinteren.Før middag var det som seg hør og bør en aperitiff, og det var en gjeng med lystige damer som koste seg med en tre-retters den kvelden. Sjekk bare den desserten, fikk dessverre ikke tatt bilder av for og hovedretten. Etter middag var det mannekengoppvisning. Blant alle de lekre strikkeplaggene, ble også kauni-settet og ponchoen min vist frem. 
Etter frokost på søndag var det igjen både foredrag og flere workshops. Her valgte jeg å delta på Kari Hestnes foredrag om Farger på pinnene, med påfølgende kurs i å designe dine egen strikkeplagg.
Alt i alt var dette en kjempevellykket helg, og jeg håper på en gjentagelse neste høst!
Det var nok mange med meg som fikk strikkefaglig påfyll, og var full av nye ideer og strikkelyst. 
Til helgen skal jeg gå over beholdningen med vottepakker, for om to uker går strikketuren til Stavanger. Der skal jeg besøke min gode venninne og holde kurs for Stavanger Strikk og Drikk.Ha en fortsatt fin uke!

PS! Noen av helgens bilder er lånt bilder.

1 kommentar:

  1. Her må jo alle kose seg. Jeg har ikke strikket dine Frostvotter ennå. Du er så flink Hanne, laget deg en ny jobb her vil jeg si.
    Tvebåndstrikking har jeg veldig lyst til å lære. Jeg skrev om det på bloggen for flere år siden. Har en strikkebok hvor det er forklart, men jeg har ikke knekt koden.
    Lykke til videre.

    SvarSlett