tirsdag 28. april 2015

Venninnegaver klare


Innpakket og klare,
konfirmasjonspresanger til to unge jenter.
Tror vi har kjøpt presanger som vil falle i smak! Det er ikke alltid like lett å finne på hva man skal gi bort til en konfirmant, men i år håper jeg vi har handlet smart. Dette er gaver som både er litt snobbete og praktiske på en gang, og så sier jeg ikke mer om den saken.


I dag har jeg klippet plenen for første gang i år. Gressklipperen ble innlevert til service og overhaling i forrige uke, og i dag hadde vi vår første mosjonsrunde rundt i hagen. Resultatet ble slett ikke så verst, selv om det ennå er partier hvor gresset er lurvete etter vinteren.
Oppdaget at det bare er snakk om en dag eller to før kirsebærtreet vil blomstre. Det er litt av et skue, så jeg gleder meg til å titte ut av stuevinduene de nærmeste dagene.
Ellers er blomsterpottene tømt for løkblomster og står og venter på ny jord og planter. Tror det blir hortensia ved inngangsdøren, på terrassen har jeg funnet på noe lurt, bare vent å se!
Ha en feiende flott tirsdagskveld! Jeg skal som vanlig avgårde å danse.4 kommentarer:

 1. Gresset gror virkelig fort allerede. F har klippet det en gang. Nå er han i full gang med luking og ordning ute. Jeg vasker fortsatt glass, servicer og prøver å komme i orden inne. Morsomt å finne fine gaver. Vi sliter med å finne noe til min svigermor som blir 90 år førstkommende lørdag. Hun verken leser eller driver med hånd arbeide. I grunn ingen interesser. Så det blir nok et gavekort hos den lokale klesbutikken, der sier hun vist at hun skal kjøpe seg noe nytt.
  Gleder meg til å se hva spennende du har funnet på nå Hanne.

  SvarSlett
 2. Veldig kjekt når man finner egnet gave. Jeg vurderer å sy noen små punger til gaver. Nå er det bare å nyte den fine tiden vi har foran oss. Gleder meg til å se hva du har funnet på på verandaen! Kos deg i kveld;)

  SvarSlett
 3. Nå er den beste tiden med alle forventninger og gleder. Vi har også klippet plenen og morelltreet blomstrer såvidt... Håper boken faller i smak om du leser den. Helt fantastisk bok synes jeg. Jeg lånte den på bibliotekets gratis e-boktjeneste som er Appen eBokbib.

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer! Ja våren er nydelig. Fikk plutselig litt prestasjonsangst av skrytelriet mitt. Men, jeg lover å vis over helgen.

  SvarSlett