torsdag 9. april 2015

Choc practique!


Lekker toalettmappe,
det er noe man kan like, eller hva?
At den samtidig er superpraktisk og gir et oversiktlig inntrykk av alt innhold,gjør den enda bedre.
Merket er Victoria's Secret, og kjøpt på Tax-Free i Istanbul. Kan helt sikkert finnes på nettet også, men det skulle vært en butikk full av deilige dameting fra dette merket, i en storby som Oslo.


Når jeg pakker kofferten min, liker jeg orden i sakene mine. Det er mange fordeler med det. Det er mye hyggeligere å åpne en koffert som er pakket med omtanke, hvor det er lett å finne det man leter etter. Det er ikke bestandig at kofferten blir pakket ut, og da er det enda viktigere med litt system. Skoposer, eget rom for undertøy og ekstra pose til skittentøy er også et must. 


Jeg passer på å ha hårprodukter, og hudpleiesaker i reiseutgave. Det er masse fint å få kjøpt i små forpakninger. Ellers er jeg ikke snauere enn at jeg ber om en prøve eller to, når jeg er og handler ny parfyme eller ansiktskrem. Med alle de små gjennomsiktige lommene, har jeg god oversikt. Det meste ligger klart i mappen, mens annet er i daglig bruk og blir pakket ned før jeg skal på tur. 
Jeg er dessverre ikke like flink til å bestemme garderoben som skal i kofferten. Har en tendens til å ta med for mye klær. Tips mottas med takk, for her har jeg forbedringspotensiale.


Jeg skal ikke ut å reise med det aller første, har forsåvidt nettopp kommet hjem. 
Er jeg heldig får jeg besøk til helgen, dermed er det helt andre ting som står på dagsprogrammet. Tror jeg en gang regnet ut at det er 26 vinduer i huset, så dette blir dagens trimprogram. Skal finne frem litt musikk til arbeidet, så går vaskingen som en lek!
Og så er det jenteklubb i kveld, det blir fin avslutning på dagen. Alltid hyggelig og treffes til hyggelig skravel og god mat og drikke!
Ha en super dag!
Hanne


2 kommentarer:

  1. Ja musikk til arbeidet er supert. Vinduspuss er jeg ikke god på og liker det heller ikke, så neste hang skal jeg ha musikk i ørene det var en god ide. Fine tips du har til pakking av år koffert. Du kan sjekke bloggen Helens Italialiv ..... hun reiser mye og er blitt god på å pakke klær.
    Her skal stuene males. Malere kommer mandag.

    SvarSlett
  2. Ett tips til pakkingen fra ei som også stadig er på farten. De dagene du føler deg skikkelig fin og fornøyd med antrekket ditt tar du en snapp av deg selv og lagrer i mobilen eller pc'n din.Når du skal pakke kofferten tar du frem disse bildene og velger det som passer til reisemålet. Da vet du hva du kan ta på deg og tar ikke med for mange plagg . Hilsen KathrineR

    SvarSlett