lørdag 19. mars 2016

På trykk i Familien!


God palmelørdag!
Håper du har en fin start på påskeferien!
Nå er de første putene mine på trykk i Familien.
Jeg har vært veldig spent på hvilke av bildene mine som ville bli brukt og hvor mange sider som kom til å bli tilegnet min putestrikk.
Alt i alt, må jeg si meg godt fornøyd. Det er første gang jeg har et samarbeid med å lage mønsteroppskrifter for håndarbeidsblad. Det ble en helside med bilde av putene og to sider med mønsterdiadram og oppskrift.
Utover året vil det bli flere strikkeoppskrifter på trykk, og jeg har allerede gjort meg noen tanker om hvor jeg har et forbedringspotensiale. 


Behov for å skape noe med hendene, har jeg hatt helt siden jeg var liten jente. Både min mormor og farmor, har på vær sin måte påvirket meg til å bli opptatt av form og farge. Mamma er selvfølgelig den jeg har mest å takke. Hun er utrolig flink med nål og tråd, har god teft for farger og arbeider veldig effektivt.


Det er hyggelig å se at jentene mine også finner glede av å skape noe med hendene,  for håndarbeid er en rik kilde til både rekreasjon og kreativitet.
Håper at håndarbeidet ditt ikke tar ferie, men får være med, være seg i solveggen, godstolen eller som selskap til påskekrimmen.

PS! Husets firbente fikk også smake på årets første terrassevaffel!
3 kommentarer:

 1. Gratulerer! Du er flink! Fortsatt god påske!

  SvarSlett
 2. Heisann
  Har kjøpt Familien og skal strikke puter etter ditt mønster.
  Lurer på om jeg kan få farve nr til putene du har strikket i rosa og grønn.
  (Innlegg 6 Februar Vårlige puter) jeg likkte di farvene veldig godt.
  Hilsen Solveig

  SvarSlett
 3. Hei Solveig!
  Så gøy at du skal strikke puter. Her er fargene jeg benyttet; Hvit nr 01, brun nr 65, grønn nr 15, mørk rosa nr 49 og lys rosa nr 55. Alt er Pt2 garn.
  Lykke til!

  SvarSlett