mandag 9. mai 2011

Hei, på en mandag

 
Så var atter en helg forbi! Vi er så heldige at vi har et deilig sommersted bare 45 minutter med bil, fra hjemmet vårt. På impuls, kan vi finne ut at nå drar vi, og mindre enn en time etterpå kan vi sette nøkkelen i hyttedøra. Trenger strengt tatt ikke ta med mat engang, for sommerbutikken har åpent både lørdag og søndag.
Vår golden retriever stortrives på hytta, hun skjønner veldig godt hva som skjer når familien hennes pakker bilen for hyttetur. Hun holder seg tett på oss som bærer saker og ting inn i bilen, og kan ikke få hoppet raskt nok inn i bagasjerommet. Med hyttesesongen kommer også flotten, den er noe herk! En helg uten beskyttelse så har hunden vår fått i hvertfall fire- fem flott, og det er ikke flått, for å si det sånn. Har prøvd litt forskjellig av midler som er å få kjøpt.  De siste årene har jeg vært hos dyrlegen, og fått resept på flotthalsebånd. Scalibor protector band for hunder, fungerer veldig bra. Det er et halsbånd som sitter på hunden vår gjennom hele sommersesongen. Det tar ca to uker fra hun får det på, til hun er fult beskyttet, men da virker det i opptil et halvt år. Halsbåndet tåler godt at hunden tar seg en svømmetur, og det er bra, for vår hund er nede og tar seg et bad flere ganger for dagen.

I fjor sydde jeg en lang remse med vimpler i maritime farger. Remsen har selvfølgelig blitt med på hytta. Den ble veldig lang, så jeg delte den i to. Har dekorert lilledoen med en lengde,  men resten venter på å bli hengt opp. Har et lite stykke malearbeid som gjenstår, før vimplene kan pryde utbygget over trappa, som fører ut fra stua. I mellomtiden har de fått  lufte seg litt, før de ble pakket sammen, i påvente av utført arbeid.
Sommerlivet ved sjøen, sånn på ordentlig, må vente noen uker til for oss, men livet på sjøen går videre.
Ha en strålende dag. Jeg skal til kjøkkentegner, for leilighetprosjektet til korporalen vår, nærmer seg slutten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar