mandag 18. april 2011

Prikkete vårmote

 
Jeg elsker å gå i skjørt! Bukser er selvfølgelig praktisk, men skjørt er favoritten. Dette blå skjørtet med beige prikker fra NOA NOA kommer jeg til å bruke mye denne våren. Rundskåret, slik moten var på 60-tallet og med tynn elastikk i livet, faller det pent og er behagelig å ha på. Den lille toppen, her i blå variant, har blitt et uunnværlig følge under jakker. Den beige golfjakken rekker kun til livet, og er lett å kombinere med annet tøy. Skjerfet i samme farge som topp og skjørt, har en pen heklet kant, og er godt å ha i halsen.
Smykkene kommer fra Nora, og er kjøpt for ett år siden. Beigefargen på de klare steinene gjør det til et veldig anvendelig sett, de tar lett farge av det jeg har på meg forøvrig.
Jeg skrev at skjørt er en favoritt, men den beige linbuksen passer meg perfekt. Den er høy på livet og er passe moderne med sin haremstil. Jakken, toppen og skjerfet passer like godt til buksen som til skjørtet, dermed har jeg to fine antrekk.

1 kommentar:

  1. Veldig søte plagg og veldig deg kjære H.
    Her hos meg går det i kurtas og salwars om dagen ...veldig praktiske plagg som jeg skal sende deg noen ord om ...sari trengs det litt mer trening å ikle seg. imidlertid veldig elegant synes jeg selv det nok kanskje tar seg bedre ut på de indiske damene enn på oss litt kraftigere bygde nordiske kvinner, men jeg har ihvertfall en i skapet ....og så vil tiden vise om jeg finner en anledning bruke den :-)

    SvarSlett