tirsdag 5. april 2011

Jenter og hår

 
Jeg liker godt å sette opp jentenes hår når de skal på skoleball, bryllup eller andre festlige anledninger. Da blir badet vårt gjort om til beautysalon, og vi storkoser oss blant krølltang, hårruller, hårnåler, hårspray, pomade og you name it! For ikke å glemme laptopen, for vi har funnet noen supre nettsteder som viser deg steg for steg hvordan du kan sette opp forskjellige frisyrer.
Det er lurt å øve seg litt en kveld på forhånd, slik at man vet hvordan frisyren fungerer. Det er best når både jentene og jeg, er fornøyd når resultat er ferdig! Kjøp en god kvalitets tørr hårspray, til å bruke når du skal fiksere håret til slutt. Klissete billige sprayer gjør håret tungt og klabbete. 
Vi har funnet ut at det blir best resultat når vi setter opp hår som ble vasket dagen i forveien. Da er ikke håret så "flyete", Enten sover jentene med hårruller i håret eller så krøller vi det med krølltang før vi begynner med selve oppsettingen. Så er det å tuppere og bygge litt høyde der man ønsker det, for ikke å glemme å finne hvor tyngdepunktet skal være.
Når håret endelig er ferdig, er det å sminke seg som står på programmet. Jentene bruker ikke så mye make-up til daglig, men til fest må jo hår, sminke, smykker og kjole passe sammen. Litt tid og tålmodighet må man ha når man skal sette opp hår, begge de viste frisyrene tar ca halvannen time!

Kort innpå for å legge igjen noen nettsteder for step by step how to make.. Trykk enten her eller her !

1 kommentar:

  1. Kjempelekkert ...hva du kan Hanne...kunne du kanskje legge ut linken til nettstedene du nevner....så kan vi blogglesere bli festfine på håret også :-)

    SvarSlett