onsdag 6. april 2011

Ha en sømmelig onsdag....

Et lite bilde fra peishylla på hytta viser mine nybroderte bowl critters, sammen med litt annen maritim pynt som hører hjemme på ei hytte et steinkast fra sjøen. Jeg er veldig glad i min fine billedramme i form av skipet Victoria. Fra høyre kan dere skimte oss alle; Kjære F, meg selv, S fra Rabbit garden, gardist H, F på seksten og minstejenta T. Det er dyrbar last ombord i skipet, så vi får håpe skipperen har stø kurs!
Mine bowl critters kommer selvfølgelig fra Bird Brain Design. Ikke spør meg hva bowl critters egentlig betyr, eller hvor det stammer fra. Kanskje noen der ute vet, og kan fortelle litt... Ihvertfall ligger de der i en skål på stett. og tar seg godt ut! De er brodert med attersting med to tråder DMC Moulinegarn i nåla, i fargene marine, kobolt og baby-blå. Jeg har brodert på et tefarget bomullstoff, med batting bak . Det gir en fin effekt, samtidig som man unngår å se brodertråden skinne gjennom fra vrangen. Jeg har fylt mine critters med kardet ull og tørket lavendel. I oppskriften står det at man egentlig skal fylle dem med knust valnøttskall. Det hadde jeg ikke akkurat for hånden kan du si, så da tok jeg det jeg hadde på lager.

Dersom du fikk lyst til å sy likedanne, kan du klikke her, så er det bare å bestille. Det var dagen lille gratis reklame.
Nyt dagen, nå må jeg starte opp med dagens arbeidsøkt!

1 kommentar:

  1. Jeg har googlet litt og funnet ut at "A bowl critter is a perfect way to use your nifty wooden or ceramic bowl when you don't have something good to eat in them". Ordet "critter" er dialekt for "creature" som betyr kreatur eller skapning. En "bowl critter" er da en liten skapning som bor i de pene skålene dine når du ikke har annet snop å legge der. Mon tro om det var en dame på diett som fant de opp slik at hun ikke skulle fylle skålene med kalorier hun ikke klarte motstå ?? !! :-D

    SvarSlett