torsdag 14. april 2011

Takk for en fin dag

  
I går var en kjempefin dag, på alle vis! Tidlig opp, med kort arbeidsøkt på lageret, før det bar sørover med bil.
Duker, servietter og bunader ble utvekslet før vi dro til koselige Villa Provence for lunch. Her sitter vi alle fire damene og skravler, ler og  hygger oss.
Villa Provence er en nydelig, liten fransk restaurant som ligger i Sandefjord sentrum. Du får følelsen av å sitte hjemme, privat i et veldig koselig fransk hjem. Deilige franske salater og paier ble bestilt, og maten smakte veldig godt!
Her er et nærbilde av lillesøsters tallerken, salat fra Provence med bacon og syltet artisjokk. Det er helt klart av man spiser med øynene også, bare se hvor lekkert maten er anrettet.
Dette bildet skulle nesten ligget først, for den lille boutique, er det første som møter deg, når du kommer inn fra gaten. Her kan du handle mange, små delikatesser. Kjøpte med meg hjem; comptée av oliven og paprika, fikenmarmelade og kirsebær lagt ned med Kirsh. Skal ikke se bort fra, at det blir et lite matinnslag over helgen, med noen av disse godsakene.
Vel hjemme igjen sent på ettermiddagen, var det styremøte og jentekveld, men det får bli en annen historie!

1 kommentar:

  1. Så koselig at dere tar dere tid til ett pusterom og litt mor og døttre "bonding" mitt i en travel uke. Også vedlig koselig at jeg kan "delta" på deres jentelunch fra den andre siden av kloden...sjekker du blogg-gjestelisten din vil du nemlig se at du har mange treff fra India de neste 3 ukene :-)

    SvarSlett