mandag 27. juni 2011

Sommerferie på Marikova


Hallo, kjære deg, det har vist allerede blitt mandag! Sommerferien har startet, og med det våknet jeg til en mandag med regnvær….
Men, før dette været kom, har vi hatt en superfin helg med masse solskinn.
Det er litt av hvert som skal være med, når en familie med hund, skal flytte ut på hytta for sommeren. Nå er vi vel på plass med alle våre sommersaker, så håper dette regnværet har tenkt å gi seg snart. 


Lørdag feiret vi tradisjonstro St. Hans på stranda, sammen med resten av hyttefolket. Det er en kjempefin tradisjon. Her møter alle opp, gammel som ung! Vi griller, har leker for barna og dans på plattingen. St. Hansbålet blir tent klokka åtte, de mest vågale barna tar seg kanskje et bad, vi voksne prater og hygger oss. Det pleier også å arrangeres et vinlotteri. Vi var heldige og vant både en rød og en hvit i år. Vi elsker dette stedet, vårt lille sommerparadis. Barna finner tilbake til venner fra tidligere somre, det gjør i grunn vi voksne og. 
Selv om vi ikke er mer enn 45 minutter hjemmefra, slår vi om på taktslaget, dagene blir fylt med andre aktiviteter. Vi har kort og godt, tatt oss sommerferie!


Tid for en liten søndags snacks, helt alene. Mannen i huset hjalp til med å sette en båt på vannet, mens jentene sjekket livet på stranda. En halv time senere, var vi syv stykker rundt bordet til lunch.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar