onsdag 22. juni 2011

Damelunch på Ekeberrestauranten


Skulle vist bildene fra vår damelunch forrige fredag, tidligere denne uken. Men, bedre sent enn aldri! Her er bilde av to flotte damer, som betyr veldig mye for meg. Det er min mor og tante. Veldig hyggelig å benytte anledningen å gå ut til lunch, når min mor var på besøk i Oslo.
Vi hadde håpet å se starten på Ferderseilasen fra terrassen, men det regnet og var veldig overskyet. Det lille vi fikk med oss, så vi innenfra  restauranten. Vi spiste, skravlet og lo en masse. Tror til og med vi ble litt sentimentale, og fikk en tåre i øyekroken, i løpet av lunchen.


Vi bestilte dagens anbefaling, en treretters lunchmeny, med et lite glass hvitvin til. Servitøren anbefalte en riesling vin, den passet perfekt til maten, vi nøt hvert vårt glass i små slurker. Pratet så masse under forretten, at den ble ikke foreviget. Det var forøvrig Skagenrøre.  Men, hovedretten, kyllingconfit med nykål og potetpuré, ser du bilde av her. Smakte like godt, som det ser ut.


Til dessert ble det servert bringebærmousse på browniebunn og sjokoladesorbet. Vår favoritt den dagen ble brownievarianten, sorbeten ble litt vannaktig, men for all del, vi spiste opp alt på tallerken. Det kan fort bli en vane å gå ut til lunch med disse damene, hvor skal vi spise neste gang mon tro?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar