lørdag 3. september 2011

Men, sa du ikke rosa da?


Hei lørdags ettermiddag!
Hvordan står det til i regneværet? Fint vær til å være inne å rydde i, etter endt maleøkt på syrommet mitt. 
Som du kan se av bildene, ble det ikke rosa farge på veggene. For rosa var ingen enkel farge. Den ene ble for hvit, den andre for lilla og den tredje ble bare altfor babyrosa. Dermed falt valget på Jotuns Skandinavisk lys, dette er farge som jeg vet fungerer. Den er en lys, varm farge, som gir en lun atmosfære i rommet. 
Unnet meg en kaffelatte og bolle med geitost, mens jeg satt og beundret verket. Håper å få begynt å legge gulv, i løpet av uken som kommer.  Har så smått begynt å tenke på hvordan jeg skal innrede rommet. 
På vindusveggen skal jeg ha et langt sybord, med god arbeidsplass. Langs den høye langveggen tror jeg det kommer hyller med glassdører til vindushøyde. 
Så må jeg ha inn en seng. Greit å ha hvis vi får overnattingsbesøk, eller jeg føler for en ettermiddagshvil. 
Quilteracken min skal selvfølgelig få sin faste plass. Til slutt ønsker jeg meg en godstol, får se hva det blir plass til!

2 kommentarer:

  1. Ja, dette synes jeg var bra ...og hva var det jeg sa !! :-) Legg heller det rosa i detaljene, puter og pledd og litt annet stæsj, og så kan du skifte farve på interiøret etter årstidene....jo kjære H ...etter min mening er lyse og nøytrale farver det riktige valget til veggene . Gleder meg til å låne gjestesengen på det nye syrommet etterhvert. Lover å ikke rote i lappene dine :-)Hilsen KathrineR

    SvarSlett