torsdag 8. september 2011

Innom på en snarvisitt?


Hei en solfylt torsdag i Oslo!
Kan jeg by på litt sjokolade og en kopp te? Jeg syns det er så hyggelig at du titter innom meg. Enten det er lenge siden sist, eller ganske nylig vi møttes på denne måten. Denne sjokoladen er fra Lindt, mørk og farlig god, med smak av blåbær! 
Våknet i dag morges av at telefonen ringte. Det var en forskrekket nabo, som ringte for å fortelle at Krokus var borte. Innhegningen til kaninene sto vid åpen, og det satt bare en betuttet Knerten lengst inne i det ene hjørnet. 
Nå kunne vi heldigvis berolige henne, med at Krokus for tiden har flyttet inn til matmor, grunnet urinveisinfeksjon.
Det er godt å ha naboer som bryr seg. Men det er et stort mysterium; Hvem er det som for andre gang på tre døgn, har åpnet grinden til "rabbitgarden"? 
 Du skal få se bilde av de søte små kaninene en annen dag, det lover jeg. De er så søte. Krokus, hvit som sne, og Knerten mer jordnær, med sin brune pels. Å kunne stryke disse små over den bløte pelsen, er bare så deilig.
Har du ikke tid til å bli så lenge? Det gjør ingen ting. Det er ofte nok med en liten snarvisitt, for å holde kontakten. Står på farten selv, har litt av hvert å ordne i dag. Vi har bursdagsbarn i familien, som fyller år til helgen. Det betyr at hemmeligheter må ordnes når ingen er hjemme. 

1 kommentar:

  1. Nam nam , denne sjokoladen ser skikkelig god ut kjære H, må pøve meg på den neste gang jeg blir sjokoladefysen. Akkurat nå fyser jeg på en cupcake og skal gå i gang med å lage en av dine deilige cupcake oppskrifter...klarer bare ikke bestemme meg for hvilken. Tror det får bli ingrediensene jeg allerede har i kjøkkenskapet og fantasien som bestemmer hvilken type det skal bli, siden jeg har litt begrenset utvalg av cupcakeingredienser i min indiske nærbutikk. Hilsen fra KathrineR

    SvarSlett