mandag 19. september 2011

Jeg klarte det!


Mitt mål om å få ferdig et nissesokkepar til, innen søndag kveld lykkedes!
Kvart over elleve i går kveld festet jeg de siste trådene.
Kunne fornøyd konstatere at jeg hadde fullført utfordringen, jeg ga meg selv tidligere i uken. Mens andre setter seg treningsmål, for å kunne "perse" sine tidligere rekorder, har jeg nå satt mitt nissesokkprosjekt i system. Hvis jeg skal nå mitt mål om å strikke totalt syv sokkepar før lillejulaften, må jeg ha ferdig et nytt par hver 19. dag. Ingen umulighet sier jeg til meg selv, og har allerede lagt opp masker til neste sokkepar.
Dersom du lurer på hvorfor jeg på død og liv skal ha ferdig syv nissesokkepar til lillejulaften, skal du få svaret nå. 
Jeg fant dette mønstret på Garnstudios hjemmeside, en gang tidlig på forsommeren. Da fikk jeg et syn for mitt indre øye, av min familie sittende å spise nissegrøt lillejulaften, med disse sokkene på føttene. Alle sammen! Og siden min kjære S fra Rabbit Garden, nå er nyforlovet med sin kjære A, må han så absolutt være med i familieregnskapet. 
Den gangen var det jo langt frem til jul, og ukomplisert å få slike syner. Da syns jeg at jeg hadde kommet langt på vei, ved å ha kjøpt inn garnet. Nå må jeg virkelig stå på skal jeg komme i mål til jul. 
Hvis jeg skal lykkes med min målsetting, må jeg ikke ha slike arbeidsuhell som jeg hadde onsdags kveld. Jeg må jeg ha sittet og strikket nærmest i søvne, den siste timen. Har ikke noe minne om å ha strikket den hælfellingen, som møtte meg da jeg satte meg ned for å strikke videre neste dag. Det var ikke prima arbeid, måtte plukke opp alt sammen. Og jeg lover, hadde bare tatt et lite glass rødt, til knekkebrødet med gulost. 
Ha en god dag, gleder meg til høstens første jenteklubb i kveld! Godt med gode venninner. 

2 kommentarer:

  1. Vilka fina sockor, du är duktig. Jag klarar knappt av att sticka en grytlapp:)
    KRAM Helena

    SvarSlett
  2. Hei! Vi gleder oss alle til å tusle rundt i sokker til jul!

    SvarSlett