torsdag 22. desember 2016

Nobelbukett til 75-års jubilant!


Blomster til min mamma!
Hennes jubileum ga oss muligheten til å lage blomsterdekorasjoner.
75-års dagen hennes ble feiret på søndag, med nære venner og familie.
Med utgangspunkt i videoen av Nobelbuketten på Fiori Magazine sin face book side, bestilte vi 80 langstilkede nelikker, kjempegress, orkidéer, spesialwire og perlenåler hos vår lokale blomsterhandler.
Siden videoen forklarer hvordan man går frem for å lage buketten, har jeg ikke så mye å tilføye -annet enn at alt er lett når man kan det...


Heldigvis hadde vi god tid på oss, slik at vi fikk til ønsket resultat.Med "oss", mener jeg selvfølgelig min yngste datter og meg. Hun går 1. året design og håndverk på Munch videregående, og har som mål å utdanne seg til blomsterdekoratør.


En liten pust i arbeidet med kaffepause og smak av årets julemarsipan, må det være rom for. Samtidig så vi demovideoen for ente gang, før vi startet jobben med å tre nellikene på wieren. 


Vi valgte å benytte hvite og grønne blomster, siden bordet skulle gå i hvitt.
Nelliker er robuste blomster, som holder seg pene lenge. Dermed var de ypperlige å bruke. De tålte transporten fra Oslo til Sandefjord veldig godt, blomstene var like pene når vi kom frem. Regner med at disse bukettene vil vare gjennom hele romjula. 


Det hører ikke til hverdagen å lage så store oppsatser, men du verden hvor morsomt det var. Selvfølgelig var det ekstra hyggelig når vi var to om samarbeidet, og at vi lagde dem til en dame vi begge er kjempeglade i! 


Må innrømme ar jeg sto på tærne på dette bildet, det er lenge siden hun vokste forbi meg. Snart er det nok også hun som kan mest om blomster, og jeg som har mye å lære av henne. Uansett håper jeg vi kan samarbeide like godt i fremtiden, og ha mange felles prosjekter.


Stort pluss i boka var min mors respons på dekorasjonene. Hun hadde lagt merke til den flotte blomsterutsmykningen under utdelingen av Nobel-prisen, og utbrøt spontant; Her er det jo pyntet med Nobelbuketten! 


Nesten hele storfamilien var hjemme for å feire dagen hennes. Her er hun omkranset av døtre, svigersønner, barnebarn og oldebarn. 


PS! Snart vil bloggen være å finne på feelinggoodbyhanne.com 
Skal selvfølgelig gi beskjed når det skjer!!

Inntil videre ha noen travle men fine førjulsdager!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar