tirsdag 29. mars 2011

Til deg Kathrine

- og selvfølgelig til alle andre som går i gifteplaner.
Bridal Shower er en amerikansk tradisjon, og er den perfekte rammen for selskap til den voksne bruden.
Det finnes mange tema, men for deg kjære venninne vil jeg foreslå; Elegant bridal shower.
Det er vanlig å sende ut invitasjoner til gode venninner, og det kan være morsomt med noen gøyale leker. Selvsagt må alle gjestene ha med en liten gave til bruden, den
behøver ikke nødvendigvis å være så kostbar. Det viktigste er at bruden har en fin kveld, med mye latter, og tid til litt mimring.


Den mest tidløse og klassiske typen bridalshower er den Elegante. Den er sofistikert, stilig og diskré. Utsmykningen er elegant, menyen er full av de deiligste småretter, og stedet er posh, men samtidig behagelig.

Det er mange temaer som passer en elegant bridal shower. En martini shower er det rette for den cocktailelskende bruden, og kan inneholde smaking av en rekke forskjellige martini.
Tea party bridal shower er en mangeårig favoritt, med gjester som nipper til te, og spiser små trekantsnitter og petit pois
. Et tema som vin og ostsmaking, er selve symbolet på eleganse.

Uansett hvilket type tema du velger for din elegante bridal shower, er det viktigste elementet for å opprettholde en høy følelse av klasse, en god atmosfære. Gjør det til en fest kun for voksne, hold dekorasjonene smakfulle og noe dempet.

Klem H
1 kommentar:

  1. Tusen takk kjære Hanne som inkluderer meg i bloggen din...you make me feel special !! Gleder meg til bridal shower i juni, forhåpentligvis med noen av tipsene fra deg på programmet :-)

    SvarSlett