Hva blir det til lørdagskos, ikke bestemt deg ennå?
Hvorfor ikke prøve; Kylling på mammas vis
Denne middagsretten slår aldri feil. Lett å lage og smaker godt på en solfylt lørdag.
4 porsjoner
ca 20 min + tid i ovnen
Dette trenger du:
1 grillet kylling
1 boks Heinz sjampinjongsuppe
1 bukett brokkoli
friske sjampinjonger
1 dl matfløte
ost til gratinering
litt hakkede mandler
paprikapulver
chilipulver
ildfastform
Tomat og rødløksaltat
4-5 tomater
½ rødløk
1 ss god olivenolje
1 ss balsamicoeddik
grovkornet pepper
225° i 25 min
Slik gjør du:
Del brokklien i små buketter og kok dem knapt møre. Del sjampinjongene i passe store biter, og stek dem pent brune. Plukk og rens de grillede kyllingen i små biter, behold gjerne skinnet. Legg grønnsaker og kyllingen i en ildfastform. Bland suppeboksen med angitt veskemengde, men erstatt 1 dl vann med matfløten. Gi suppen et lite oppkok, og smak til med paprika og chilipulver. Vær litt raus med kjærligheten, den skal smakes!
Dryss over osten, og ha de hakkede mandlene over til sist. Stekes midt i ovnen. Mens retten står i ovnen, koker du ris og lager tomat og rødløksalat. Del tomater og løk i tynne skiver, legg dem lagvis i en vid bolle. Krydre med pepper, bland olje og balsamicoeddik og ha det over salaten.
Det ser nydelig ut, H! :) Du er virkelig flink til å lage mat :)
SvarSlettDette ser også nydelig ut, da er middags planene til fredag i boks :O) Fint du startet denne bloggen, du ble plutselig litt nærmere ;O)
SvarSlett