lørdag 15. oktober 2011

Kort hilsen på en lørdag


Hei på deg, håper det står bra til!
I dag morges var det skikkelig tåkete høstvær her i Oslo, men nå skinner sola, og det ser ut til å bli en perfekt dag til å rydde litt ute i hagen. 



I går var jeg skikkelig sporty, og var ute på sykkeltur i over tre timer. Når jeg kom hjem, fikk jeg lyst til å være litt kreativ, og satte meg ned for å lage kort. De var morsomme å lage, og jeg hadde en hyggelig ettermiddagstime med å lage mine tekanne kort. 



Siden høsten er på sitt beste, syns jeg det gjorde seg å pynte litt med høstblader. Mine hjemmesydde høns, er av god gammel årgang. Men, kom til heder og verdighet igjen for denne fotoshooten. 



Her kan du få et lite inntrykk av hvordan kortet er laget. Selve tekannen er klippet i ett stykke og brettet på midten. Så har jeg limt på en lomme, hvor jeg har lagt inn en tepose.  Lokket på tekannen består av en pålimt papirremse på tekannekortet. Mens "knoppen"på lokket, er en del av kortet med hilsen på. Skjær en spalte i bretten på tekannekortet, som hilsenen kan skyves gjennom.  


Dette kortet er til min kjære mamma, skal putte det i postkassen senere i ettermiddag! Jeg har tre stykker igjen, hvis det er fler som vil ha en liten hilsen i posten....
God helg tid deg som leser bloggen min! Jeg setter stor pris på at du titter innom.

1 kommentar:

  1. Åååå så fine kort du har laget kjære H , de blir nok mottakerene glade for . Om ikke du sender ett min vei så kunne jeg godt tenke meg en liten oppskrift så kan jeg lage selv :-) Kos at dem gamle tuppene har flakset ned fra hyllen og fått være med på fotoshooten også ...ble rene påskestemningen sammen med alt det gule :-)Søndagshilsen fra KathrineR

    SvarSlett