søndag 23. oktober 2011

Enkel hårknute


Hei skjønne søndag!
I dag er en stille og rolig dag i huset vårt. Bortsett fra en liten spasertur for å få litt frisk luft og leie film til senere i kveld, tar vi det helt med ro. 
Vi koser oss med å lage god søndagsmiddag og dessert, jentene øver litt på instrumentet og jeg sitter og quilter.Når man har langt hår finnes det mange fine måter å ha håret på. Her har jeg lyst til å vise frem en enkel, søt frisyre som passer til både små og store jenter. 
Start med å dele håret midt bak, bruk gjerne en kam for å få skarp skill.Samle håret i to partier og lag en knute, akkurat som hvis du skulle knyte en vanlig knute. Stram godt!


Lag en knute til, slik at du får to knuter opp på hverandre. Vri den gjerne litt, slik at den kommer litt på skrå.
Bruk små lus og fest håret godt. Første lusen stikker du først ned øverst i knuten og inn i håret på høyre siden. Gjenta det samme på venstre side. Så stikker du en lus ned i nederst delen av knuten på høyre side og inn i håret, også dette gjør du på motsatt side. Kjenn etter om du syns du har festet godt nok, hvis ikke plasser noen lus til på strategiske steder. 
Til slutt sprayer du godt med hårlakk, dette er viktig! Husk, spander på deg en god tørrlakk, så slipper du klissete, matt hår.Da er du klar og fin på håret. Enten det er for å gå i bursdagsselskap, på en ettermiddagskaffe på byen, eller hva som måtte være din anledning for å pynte deg litt ekstra.
Ikke glem litt parfyme bak øret, før du går ut døren.

1 kommentar:

  1. Takk for hyggelig hilsen hos meg :O)

    Det var fin hår frisyre,
    morsomt med litt variasjon!

    Hilsen Fredrikke :O)

    SvarSlett