tirsdag 21. februar 2012

Hurra for den som fyller år!



I dag har vi feiret bursdag her hjemme! 
Sønnen ble tjueto år i dag og det måtte selvfølgelig markeres.
Kall meg gjerne barnslig som bare måtte sy den morsomme bursdagskakelappen til gutten min. Men, han var den første som hadde bursdag etter at jeg startet sømprosjektet med kalenderquilten
Har ennå ikke alle lappene med datoer ferdig, men er godt i gang. Snart skal måneden mars syes, det blir en fin rosa tulipan som skal hilse mars og våren velkommen. 
For de som er over middels interessert kan jeg fortelle at jeg bestilte kalenderstativet mitt fra www.ackfeldwire.com. Tok en liten uke fra jeg hadde bestilt stativet til jeg kunne hente det på posten.



Daimiskake er bursdagsbarnets favoritt! I dag ble de bakt i små porsjonsformer av silikon. Det fungerte ypperlig, reduserte bare steketiden på kakene til det halve. Det var min kjære F som kunstferdig dekorerte iskremen  på hver lille kake ved hjelp av kakesprøyte, før vi til slutt pyntet med daimkuler. Alle kakene forsvant som dugg for solen!

4 kommentarer:

  1. Gratulerer med sønnen og kakene!Ser nydelige ut!Klemz,Synnøve

    SvarSlett
  2. Sjekk bloggen min-du har en slik vanskelig greie på tilbakemelding på kommentar!!!La opp en oppskrift på det som du har her - uleselig bekrefelse...

    SvarSlett
  3. Parabéns.
    Meu aniversário também é dia 22.
    Muita saúde e muitas alegrias em tua vida.
    Beijo.

    SvarSlett
  4. Adoraria receber sua visita.
    Receber seu comentário e que você me seguisse.
    Beijo.

    SvarSlett