mandag 22. august 2011

Mandag formiddag


Da var en helg i musikkens tegn over. Korpset fikk en knallstart på et nytt semester, og vi har hatt noen fine dager i Stockholm.
Hvordan var det hjemme hos deg i morges? Gikk det greit å få barna opp første skoledag? Det er alltid en omstilling å skulle stå opp tidlig om morgen, etter en lang sommerferie. 


Selv om været i dag virker lovende for oss i Oslo, vet vi jo at høsten snart står for døren. Med høst følger det regnevær. Ja da, jeg vet at det regnet en del i sommer også. Uansett gjelder det å være både mentalt og klesmessig forberedt, tenker jeg. For meg hjelper det på humøret å kunne gå ut i regnet godt kledd. 


Mine røde gummistøvler, fra Ilse Jacobsen har tjent meg trofast de siste årene. Det er jeg som ikke har pleid forholdet vårt like godt. Fra å være knallrøde, her kommer jeg støvler, har de endt opp som en matt sliten utgave av seg selv. Slik går det når eierinnen ikke bare går på stas, men også klipper gress, vedlikeholder hagemøbler osv. med de samme støvlene. Derfor har jeg kjøpt meg et nytt par i sort, som kun skal benyttes til vanlig turbruk. De røde skal ikke kastes, men bare benyttes innenfor hageporten. 

 
Har skeiet ut litt ekstra når jeg først var i handlemodus. Denne regnfrakken fra Kari Traa har jeg klikket hjem, ved å benytte meg av mine oppsparte Trumf poeng. Liker den veldig godt allerede, stor god hette, snøring i livet og passe søt med sine rysjer nederst. Tror dette er første gang jeg har handlet klær på "postordre", men det fungerte fint, riktig størrelse og alt levert rett på døren. Da er det bare å vente på neste regnværsdag, for jeg stiller forberedt!

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Med slike høye, blanke, lekre gummistøvler og ei fin regnkåpe kan du gjerne gå omkring i by'n å vise fram både deg selv og støvlene ;-)
    Det er så mange som har slike flotte støvler, men ikke så mange som bruker dem...
    Er de flaue over støvlene??? Jeg håper da ikke det, de er jo det hotteste man kan ha av støvler!

    SvarSlett