onsdag 17. august 2011

Does it cover greys?

 

Not that I have any...
Er det ikke det Catherine Deneuve, smilende sier i TV- reklamen?
I dag har jeg hatt time hos frisøren min. Har utsatt det så lenge jeg har bodd på hytta, men nå var det på tide med et besøk. Må inrømme at jeg ikke liker å bli grå i tinningen og ved ørene. Ei heller er det særlig fagert, at håret har blitt matt og litt rødlig, av sol og saltvann.
Tanken med å utsette besøket til over sommeren, var å få litt lengde på håret. Prøver å spare til langt hår. Men nå trengte håret sårt en klipp og fargebehandling.


Det er så godt å bli dullet og stelt litt med! Hun behandler meg, som jeg var hennes favorittkunde. Småprater litt om ting som har skjedd siden sist. Viser meg de nyeste hårproduktene som har kommet, som jeg strengt tatt ikke trenger. Finnes jo shampo, balsam osv. i matbutikken. Men hos frisøren, er det med lukter og design som tiltaler en dame, som ikke har vært og stelt håret sitt siden mai måned.
Det er greit å bruke litt penger på velvære, men jeg kjenner meg selv. Er av natur litt lat, så det må ikke være kurer som skal sitte i håret og virke i lange tider. Er heller ikke flink til å ha alt for mange flasker fremme hver gang jeg skal stelle håret. Nei, jeg liker produkter som gjør nytten sin i det daglige og som har flere virkeområder. En shampo med litt ekstra pleie, eller et stylingprodukt som også skåner mot varmebehandling.
Ps! De minste flaskene på bildet, er reiseutgaven av de litt større. Smart å ikke dra på mer enn nødvendig.De siste dagene av sommerferien skal tilbringes i Stockholm, som leder på korpstur. Håper vi får noen flotte dager med mye musikk, gøy og moro. Har kjøpt inn mer nissesokkegarn og murstein av en bok, for vi skal kjøre buss. At vi skal sove i gymsalen på liggeunderlag, har jeg ikke helt tatt innover meg ennå!
Nei, dette skal bli en flott tur, med en herlig gjeng barn, unge og voksne. Nå skal vi på tur med musikken, eller som vi sier i korpset; Blås i ferien! 

1 kommentar:

  1. Det sies at grå hår er ett tegn på klokskap, men det må være en mann som har uttalt disse ordene. Vi jenter vet at klokskapen sitter inne i hodet og ikke utenpå.
    Jeg elsker små reiseflasker . Jeg samler på alt som finnes av produkter i miniatyrutgaver og har selv den fra sexy hair i både liten og stor utgave. For ei med linjalkrøller som meg er det akkurat det rette produktet som gir håret mitt volum , og ikke minst sitter i hele dagen. Kan derfor trygt anbefales som kun det ene produktet du trenger i badehyllen. Prøv også sjampoen og balsamen, mye bedre og drøyere enn de fra dagligvaren selv om investeringen kan synes litt stor i utgangspunktet. God tur til Stockholm. Hils Victoria og Daniel og ønsk dem lykke til med graviditeten :-)

    SvarSlett