tirsdag 2. august 2011

Facelift på ungdommenes hytte


 

Sommerens fellesprosjekt, har vært å gi hytta en aldri så liten oppfriskning, med nye lyse farger. I tillegg til at ytterveggene var slitt av vær og vind, så den litt trist ut der den lå, nærmest tjæresort i fargen. 


Mange av feriens gjester har vært i arbeid. Før malerarbeidet kunne ta til, måtte alle vegger vaskes med kraftvask og settes inn med soppdreper.


Deretter var det å etterspikre alle bord, og gå over med sandpapir. Diverse utelamper og pynt fra forrige eier, ble skrudd ned fra veggene. 


Ungdommen valgte fargen Frostrøyk fra Jotun, det er en lys pen farge. På stolper, undertak, vindskier, og dører valgte de fargen Kontrast, også den fra Jotun. 


Tror alle er godt fornøyd med resultatet av sommerens arbeid.  En sommerhytte som denne, ble plutselig mye mer innbydende. 


Neste års prosjekt, blir nok å male grunnmur og sette opp nytt gjerde på verandaen. Eller hva sier dere ungdommer?

 

Innvendig har det også blitt lyst og trivelig. Fra å være en hytte med mørke ubehandlede vegger, dører malt i sjøgrønt og rødt listverk, er den nå mye mer fresh.


Alle veggene er malt i Lys antikk, taket er malt takhvitt og listverk med Letthet, vi har benyttet Lady maling fra Jotuns interiørserie.
Gleder meg til å se soverommene ferdig innredet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar