søndag 11. mars 2012

Ettårs feiring!I dag har jeg blogget i ett år!
Kan huske at jeg satt og leste mine favorittblogger i fjor vinter, og tenkte at dette har jeg også lyst til å prøve meg på.
Jeg har hatt stor glede av å lage mine små rapporter om dette og hint. 
Hver kveld har det blitt en vane at jeg sjekker hvor mange det er som har lest bloggen iløpet av dagen. Synes selvsagt at det har vært veldig hyggelig når noen har lagt igjen en koselig kommentar.
En blogg er jo ikke ment til å være en dagbok. Det er mye som skjer gjennom uken, uten at det nødvendigvis blir et blogginnlegg av det.
Men, litt personlig vil jeg jo gjerne være. 
Slik som å kunne fortelle at jeg har drevet litt uttesting av oppskrifter på Belgiske vafler de siste helgene.
Siden jeg har en pågående personlig krig mot søtsaker og kaker, blir det familien min som tar den største jobben med å prøvesmake. 
Har fått den fikse ideen at jeg skal steke Belgiske vafler når vi er og ferierer i Syd Tyrkia. Da er det jo greit å ha en oppskrift som fungerer...
Vaffeljern og oppskrift ligger og venter på å bli pakket ned i kofferten, for nå er det ikke mange ukene til vi drar. Den oppskriften som jeg har endt opp med, finner du hos Passion 4 baking. Jeg er en stor fan av damen bak denne flotte bloggen.Før jeg sier takk for i dag,  må jeg også vise frem at jeg har sydd litt mer på mitt barnebarns stasplagg.
Bærestykket er nå så og si ferdig. 
Jeg er veldig fornøyd med hvor pen den lille blonden ble i halsringingen. Ermet har også fått samme blonden, i tillegg til et bånd i blått og gull. 
Neste stepp blir å sy i ermet, før stakken skal monteres på bærestykket.
Til uken må jeg ta en tur til byen for å kjøpe silkebånd til kysen og smekken. 
Kan nesten ikke vente med å sy videre, dette er trivelig arbeid å holde på med!
Ha en fin søndagskveld, og så er det en ny uke i morgen.

3 kommentarer:

 1. Que delícia.
  Eu quero.
  Ótima semana pra você.
  Fica com DEUS.
  Beijo.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med jubileet kjære H ...har hatt stor glede av dine skriblerier og nå på lørdag serverte jeg dine fylte kyllingbryst med spinat og tomat røre til mine Mumbaivenninner ....det gjorde stor suksess så takk for det kjære du. Spørs om ikke vaflene også må prøves ved en anledning. Skulle gjerne smakt dem på din tyrkiske veranda, men intil videre får de en indisk touch :-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med 1års dag som blogger. Artig å titte innom!

  SvarSlett