lørdag 22. november 2014

Pakket og klar


Turkey here we come!
Ned for å nyte livet og litt sol og varme.
Deilig å kunne avslutte november med en uke i sydligere strøk. To svigemødre og et mannebein på tur, det må jo bare bli bra.
Når jeg skal være på reisefot i over seks timer gjelder det å kle seg komfortabelt. 
Det er slutt med ettersittende jeans og sko med høye heler. I stedet velger jeg bukse og genser i mykt og behagelig jerseystoff og ballerinasko. Selv om det skal være komfortabelt er det hyggelig å se litt pen ut allikevel, da hjelper det med en hvit bluse, smykke og skjerf i halsen.


Mitt reisefølge er også en ivrig håndarbeidsdame, så jeg har pakket med meg både en quilt og et strikketøy. Bekymrer meg litt at kofferten er så pass full, jeg som hadde tenkt å handle litt julepresanger. Heldigvis er det ikke alt som skal være med tilbake til Norge, ellers får jeg belage meg på å okkupere litt plass i en annens koffert.
De små mappene i plast er utrolig praktiske til å ha billetter, pass og andre reisepapirer. Alt på et sted og de blir ikke krøllete. 
Nå er det tid for litt frokost, ønsk meg god tur!

 

2 kommentarer:

 1. Så deilig med en tur til varmere strøk i november. Jeg liker å være hjemme i desember og kose meg med julen. Der blir en Kønenhavn og Haslev tur for å besøke venner neste uke på oss. Ikke varmt der, men meget hyggelig.
  Så da Hanne ha en god tur til Tyrkia.

  SvarSlett
  Svar
  1. Likewise, ha en fin tur til Danmark! Desember er jeg hjemme igjen, travel måned med mye kos.

   Slett