fredag 31. oktober 2014

Trick og treat?


Haloween og helgefølelse!
Siste dagen i oktober, og høsten er på hell.
Siden det ikke er små barn i huset lenger, er det ikke så mye ståhei og utkledning på haloween lenger. Love it or hate it? 
Jeg pynter litt forsiktig, og yngstejenta skal på kino å se skrekkfilm.


Skal ta meg en tur ut i regneværet for å kjøpe inn litt godterier, for det kommer sikkert noen spøkelser og ringer på døren for å rope knask eller knep.
Dagens antrekk er skjørt fra NoaNoa, og topp i orange i anledning dagen. Nei da, denne toppen brukes andre dager i året også. Men, i dag passer den jo perfekt! 
Kjede og armbånd er bursdagsgaver. Veldig hyggelig at jeg fikk så mange personlige gaver! 


Litt kos blir det for oss voksne også. 
I går bakte jeg 141 kransekakestenger, ja du leste riktig, 141 stykker ble det. Hadde fått et tips om å besøke Pals fabrikkutsalg. Det resulterte i at jeg blant annet kom hjem med 4 kg kransekakemasse og 2 kg sjokoladedråper. Kransekakestenger med grønn strøssel fra bakeriet var en av min bestemors favoritter, så jeg tenkte på henne når jeg holdt på i går. De aller fleste har blitt puttet pent i fryseren med tanke på julens selskaper, men noen fikk "haloweenfarger" og skal nytes iløpet av helgen.Ja, her henger beviset på at bunadskjorta ble ferdig denne uken. Jeg er godt fornøyd med resultatet, og det var 2 cm med blonder til overs når jeg var ferdig. Iskald beregning eller flaks, uansett ble det heldigvis nok. Det kjennes bra å være i gang, og gleder meg til å starte med forkleet. 


Ideen med lyslykt laget av appelsin, fikk jeg av fb-bilde min venninne la ut for noen dager siden. Den kopierte jeg elegant, og det var langt mindre jobb å fjerne appelsinkjøttet, enn å skulle stå å skave ut av et stort gresskar. 
Dagens innlegg avsluttes med en liten musikkvideo. De siste to ukene på dansetrimmen har vi danset etter Thriller. 
Vi er nok litt av et syn. Danser starter med at vi ligger på gulvet (graven), for så med zombiebevegelser karre oss opp, og starte vårt show. Prøv selv!

 

2 kommentarer:

 1. Ja du her er det ikke mye trick or treat. De tre barnebarna mine kommer. De to minste 8 og 5, men 11 (og et halvt) synes det begynner å bli litt flaut. Han har funnet det ut selv. Vil nå heller ha pizzakveld og godterier med kamerater. Fornuftig gutt blitt han.
  Må si du er flink til å sy. God helg kjære du.

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du får en koselig kveld med barnebarna dine! Her i huset er det levende lys i stua, mens hun som skal på kino gjør seg fin på badet.
   God helg til deg også!

   Slett