tirsdag 6. desember 2011

Marsipan- nam- nam...



Så er mitt besøk langveisfra, kommet på hyggelig førjulsvisitt. 
I går kveld, ble det laget julegodter til den store gullmedalje på kjøkkenet. 
Kan absolutt anbefale marsipanen fra Odense, den er så nærme ekte marsipan du kan komme! 
Det ble søtsaker nok, både til å ta med tilbake til India, og til oss i Oslo.




Vi lagde barnevennlige og mer voksne varianter, av denne utrolig gode søtsaken. 
Her ble det marsipan med og uten kakao. Vi dekorerte kunstferdig med smeltet sjokolade og andre godsaker. 




Det var utrolig godt å putte kirsebær som har ligget i sprit og valnøtter i marsipanen.
- Vi damene kvalitetsmakte litt på varene for å si det sånn. 
Alle burde være så heldige. at de har en god venninne de kan "julebake" med. 
Vi fortsetter i god husmorånd i dag. Skal lage store mengder julebiscotti!

Juleklem fra Hanne


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar