mandag 24. oktober 2016

Mitt lille bidrag til "Familiens strikketreff"


God mandag alle blogglesere!
Håper dere har hatt en fin helg, og allerede er fult i gang med den nye uken.
Selv bruker jeg deler av dagen, til å komme litt ajour etter helgens strikketreff. 
Det var en helt super opplevelse å møte så mange strikkeinteresserte, være seg besøkende, selgere, foredragsholdere, kursledere eller arrangementansvarlige. 


Som novise å regne i dette gamet, var det spennende å se responsen på workshop og votter, og om det sto til kursdeltakernes forventning. Mitt ønske var å få skape strikkeglede, spre kunnskap og sist men ikke minst, være med på å lage et arrangement som ga publikum "valuta for pengene". Slik at alle, etter en hel helg dedikert til strikking, bare vil ha mer! Mer garn, mer inspirasjon, mer av å være sammen med andre, som har den samme lidenskap for strikking.


Jeg er heldig som har et godt samarbeid med "Familien". 
Etter "Hjemmet", er "Familien" Norges mest solgte ukeblad, og når ut til mange flittige håndarbeidsinteresserte lesere. 
Mange flotte damer (det var helt klart flest damer), kom tildels langveis fra, for å tilbringe helgen på strikketreff i Oslo. Derfor tok jeg med årets juleputer, som det er mønster på i "Familiens juleideer".


Se denne flotte gjengen!
På søndag var de mine tilhørere og elever, for halvannen time. 
"Man får ingenting, hvis man står med en lukket hånd!" Dette visdomsordet har jeg båret med meg i mange år. I møte med kursdeltakerne, oppsto nye tanker og ideer. Og på den måten, ble både de og jeg noen erfaringer rikere.Her henger resultatet av siste måneders strikkelyst.
Håper at arbeidet bak disse design, resulterer i at de kommer på trykk, være seg på den ene eller andre måten. For meg, har det i tillegg til å være hyggelig håndarbeid også vært en ny utfordring i å skrive gode, lettforståelige mønster.


Ikke jul enda, men en liten forsmak. I kakeboksen var det hjemmelagde biscotti, til de som ville ha.


1 kommentar: