mandag 1. august 2016

Formiddagstreff


Strikkekurs i solskinnet!
Med bobler i glasset skålte vi for høstens første kurs.
Frost - en strikket polvott.Dersom du bor i Oslo-området, håper jeg du får lyst til å gå på kurs hos meg!
Enn så lenge er det satt opp tre kursdatoer; lørdag 27. august, torsdag 15. september og torsdag 13. oktober. Kurset koster kr 475,- og varer ca 3 timer. 
Send en mail eller legg igjen en melding i kommentarfeltet, dersom du har lyst til å lære denne morsomme strikketeknikken.


Bobler i glasset kan jeg ikke love hver gang, men jeg kan garantere at ingen kommer til å fryse på hendene med disse skikkelige varme ullvottene. Jeg syns strikkekurs skal være både lærerikt og koselig. Det tror jeg vi lykkes godt med i formiddag, tonen var passe uformell og praten gikk lett rundt bordet.


Kake må til! Litt sukker til hjernen hjelper flott når man skal lære noe nytt. I dag serverte jeg gulrotkake, har delt oppskriften på bloggen for noen år siden. 


Siden dagens besøk var erfarne strikkedamer, ble det ikke laget miniutgave av votten. Etter at mønsteret var gjennomgått og jeg hadde demonstrert hvordan man lager ull-lugger, startet vi like godt med å strikke votter. 


Damer i arbeid. Noen ville sitte litt i skyggen av parasollen, mens andre nøt solen, snakk om å være heldig med været. 


Morsomt for meg at de likte både designet og strikketeknikken. Det ble diskutert andre strikkeplagg som kan passe til denne teknikken og alternative fargevalg på vottene. 
Alt i alt er jeg veldig fornøyd med dagens treff. Dette ga mersmak og jeg er mer enn klar for å ta i mot flere strikkeinteresserte. 


1 kommentar: