onsdag 25. mai 2016

Det hjertet er fylt av....renner munnen over med.
Eller rettere skrevet, flommer bloggen over med...
Ser helt klart at denne våren, har bloggen min blitt mer og mer en strikkeblogg. Hva det nå enn ligger i ordet strikkeblogg..
For meg som er en kreativ dame, med langt flere ideer i hodet enn hendene mine har kapasitet til å produsere, har denne ettervinteren og våren vært en flott tid.
Det har vært en real opptur å få gode tilbakemeldinger på det jeg designer og strikker. Er aldri så lite stolt av få levere mønster og bilder til ukebladet Familien.


Det har blitt mange strikkerier med Raumagarn. For meg faller det helt naturlig å benytte denne leverandøren, som jeg har handlet mye garn fra oppigjennom årene. Rauma har et utrolig bredt sortiment av både garn og farger. Dette settet som jeg viser frem i dag, er strikket i en blanding av  Tumi og Plum fra Rauma. Har enn så lenge valgt å gi det navnet sengehygge, så får vi se hvordan det ender ut.


I ettermiddag ble jeg ferdig med boleroen, men hadde enda mere garn igjen. Dermed begynte tankene å spinne, kunne jeg finne på noe mer moro mon tro? 
Jeg viste at jeg hadde liggende en liten veskelås i en skuff på syrommet, den og noen matchende perler til veskesnor. Veien fra idé til handling ble ikke lang, og nå sitter jeg og strikker en liten veske i entrelacstrikk.
Hva syns dere forresten, om at det blir mye snakk om pinner og garn? Er det OK? Eller er det slik at dere savner noen matoppskrifter? 
Den som tier samtykker, er det noe som heter, men det er fult lov til å komme med tilbakemeldinger...3 kommentarer:

  1. Kjære H ...keep it coming. Koser meg med din strikk og jeg er i hvert fall ikke mettet på garn og strikkeoppskrifter :-) Når det gjelder matoppskrifter har du jo også lagt ut så mange gode oppskrifter gjennom årene som blogger så vi lesere får heller grave litt i arkivet og hente frem lunchretter og søte munnfuller om vi trenger litt inspirasjon på kjøkkenet.

    SvarSlett
  2. når kommer mønstret på frykk i Ukebladet Familien?

    SvarSlett
  3. Akkurat dette settet har jeg hverken skrevet mønsteret ferdig, tatt bilder til eller sendt til "godkjenning" ennå. Men, skal love å gi beskjed på bloggen når jeg vet mer!

    SvarSlett