mandag 1. februar 2016

Krype til køys!


Good night, sleep tight!
Har det tørna helt for meg, eller hva?
Komme med ønsker om en god natts søvn, og det midt på dagen...
Vel det meste ligger i planlegging og gode vaner, og det gjelder vel natta-rutinene også.Det er vel ingen ting som er så deilig som å legge seg i nyvasket sengetøy?
Ah det er lykke på jord!
For litt ekstra godfølelse sprayer jeg hodeputene våre med putespray med aromatisk avslappende duft av lavendel, bergamot og sitrus. Det gjør det ekstra godt å hvile hodet på puten, når den dufter himmelsk. For, vips så har jeg sovnet.Før jeg er helt i drømmeland prøver jeg å være flink til å pleie neglbånd og hendene mine. Har funnet ut at dette er praktisk å gjøre rett før jeg kryper til sengs. Ja, og så blir det noen sider i en god bok, hvis jeg føler for det. Heldigvis har jeg ikke lagt til meg uvanen med å ta med telefon eller ipad på soverommet. 
Håper ikke dagens innlegg har svekket arbeidsmoralen, men heller har gitt en boost til å krype til sengs i fornuftig tid. 
Husk; Skjønnhetssøvnen får man før midnatt, det var min mors mantra, gjennom mine barneår. 

Ha en fin uke! Skal prøve å poste et innlegg til i løpet av uken, hvor jeg vil røpe en liten hemmelighet, som jeg er aldri så lite stolt av.1 kommentar:

  1. Hmm...putespray..det har jeg aldri hørt om før, men det høres jo nydelig ut da med frisk og herlig lukt fra sengetøyet.

    SvarSlett