tirsdag 3. november 2015

Velkommen inn


Fremdeles byggeplass,
men store endringer har blitt utført.
I går ble store deler av dagen brukt til å rydde byggeplassen. Deilig å få kjørt bort rester av gipsplater, isolasjonskapp og alt annet søppel. Nå fremstår leiligheten ryddig og klar for arbeidsfolk, som skal ta fatt på arbeidet. 


De to første bildene er av stua, eller salongen om man vil. Alle vinduene i leiligheten er skiftet ut, spesielt det store vinduet i stua og på kjøkkenet gjorde en stor forskjell. Utsikten og lysinnslippet blir fantastisk i disse to rommene. Elektrikersønnen har lagt opp til downlights i alle rom, det kommer til å bli rålekkert.


Dette blir kjøkkenet, med stor åpning inn til stua. Det er lagt opp til spiseplass ved vinduene og kjøkkeninnredning på begge langveggene. Kjøkkeninnredning og hvitevarer står på lager og venter på å bli montert. Men, først må det males og legges gulv...


Innerst på kjøkkenet vil det bli plassbygget vitrineskap med ekstra benkeplass. Blir så spennende å se det ferdige resultatet. Kjøkkeninnredningen er fra Huseby, mens hvitevarene kommer fra Siemes nyeste designlinje.


Nå titter vi inn i det som skal bli spisestuen. På venstre side på bakveggen, blir det dør inn til nybygget. Det ble gravd ut for dobbeltgarasje for et par uker siden. Andre etasje på garasjen, vil gi plass til to nye soverom, walk-inn closet og stort bad. Tror det bare er å innse at garasjetilbygg blir ført opp til våren. Det er mer enn nok arbeid som gjenstår i hovedleiligheten.


Ikke mye som minner om bad ennå, men her er det lagt opp til dusj, toalett, dobbeltvask og plass til vaskesøyle. Veldig praktisk å ha mulighet til å vaske klær, uten å måtte gå ned to etasjer for å komme til vaskekjelleren.


Stort fint soverom med utsikt til hagen. Hvis man ser nøye etter, står det stillas utenfor vinduene. All ytterkledning har blitt fjernet og ny isolasjon er på plass.  Gjett om vi har vært glade for at det har kommet lite nedbør i oktober? Neste arbeidsoperasjon blir nettopp det å montere ny ytterkledning.


Rett innenfor inngangsdøren ligger entreen. Dette var et lite soverom tidligere. Nå vil det bli stor plass til garderobeskap, og gir et mer åpent inntrykk når man kommer inn i leiligheten.


Dette viser gangen. Jeg står og tar bilde bilde rett utenfor soverommet. Første åpning til venstre leder inn til kjøkkenet, andre til salongen, mens åpningen til spisestuen er helt i enden. Til høyre ligger entré og bad.
Ja, da var omvisningen ferdig. 
Alle gulv vil få såpevasket eikeparkett, innervegger blir helsparklet og malt i en lys farge. 
Neste gang jeg viser bilder, håper jeg at tak og vegger er malt. Men det som haster mest, er å få støpt baderomsgulvet, for det skal stå og tørke seks uker før det kan fliselegges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar