søndag 2. februar 2014

Nytt hekleprosjekt!


Slakk søndag!?
Det føles litt sånn hos oss.
Radioen står på Klem fm, og det er soft stemning i stua.
Vi har fått værskifte med varmegrader og regn, så vi drøyde søndagsturen i dag.
Istedet koser vi oss med innesysler, yngstejenta og jeg. Jeg har kommet godt i gang med min ermløse jakke. 
Fant oppskriften på Drops hjemmeside, men hekler med garn fra Sandnes. Det er ikke så ofte jeg hekler, så det var litt uvant å lese oppskrift på mønsterhekling.
Nå har jeg forstått "kodene" og blitt venner med mønsteret, deilig følelse.


Var veldig i tvil om jeg skulle velge korall eller en turkisblå farge. Er fremdeles ikke helt sikker på om jeg valgte rett. Av en eller annen grunn blir jeg trukket mot denne varme rødorange fargen, heller til teorien om at det må ha noe med årstiden å gjøre.


De siste årene har hverdagen forandret seg på den måten at nesten alle barna har flyttet hjemmefra. Selv om det er en helt naturlig prosess, og et tegn på at vi voksne har oppdratt barna våre til å bli selvstendige, ansvarsbevisste og klare for voksenlivet, savner jeg dem selvfølgelig. Som min kloke mor har sagt mange ganger, man slutter aldri å være foreldre.
Eller for min del, jeg slutter aldri å være mamma! 


-Og siden det ikke blir delt ut medaljer for lang og tro tjeneste i dette faget, spanderte jeg på meg et navnesmykke med inngravert navn på alle våre fire barn. Fire unike mennesker som jeg er utrolig glad i og veldig stolt av. 

Nei, nå får det rekke med skryt og annet tulleball. Skal ta meg en kopp te og lese et nytt kapittel i boken" En mann med navn Ove"
Fortsatt god søndag, klem fra

1 kommentar:

  1. Lekker den korallfargen Hanne. Du har valgt riktig. Og så har du knekt koden med å lese hekleoppskrifter. Jeg har aldrig heklet noen plagg etter oppskrifter.
    Du skriver så flott om å være mamma, så du fortjener virkelig din "medalje" med inngraverte navn. En fin ide.
    Ha en fin søndag.

    SvarSlett