tirsdag 10. september 2013

Orden i plastposene dine

Vel overstått valgvake?
Må innrømme at jeg gikk å la meg rett før midnatt. 
Men, det blir spennende å se hva en borgerlig regjering kan utrette. 

Jeg lovte å vise frem min geniale måte å holde orden i alle plastposer. 
Det er ikke få handleposer som kommer hjem etter en shoppingrunde. Og det kan lett bli mange sammenkrøllede poser i skuffen. Derfor vil jeg vise frem hvordan jeg holder orden i posene.
Det er ikke min patent, det er mannen i huset som for mange år siden lærte denne bretteteknikken av en meget ordentlig, svensk ungkar.Håper bildeserien er relativt selvforklarende.
Det handler om å brette. 
Først på midten av posen, så på midten igjen, til en lang remse.Så bretter du opp nederst 90 grader til en trekant, videre er det å brette trekanter helt til du kommer til toppen av remsen. 
Den siste lille fliken brettes innunder "falden" fra tidligere brettinger og Voila; Du har en perfekt liten trekant som kan puttes i lomma hvis du skal en rask tur ned på butikken. Ellers er det praktisk å ha en ekstra pose i vesken, og brettet slik tar den null plass. Jeg oppbevarer alle posene mine i en blomsterpotte som ikke er i bruk lenger.


2 kommentarer:

 1. Heisann Hanne.
  Her i Italia var det ingen valgvake. Vi er ikke på nett denne uke, må stikke innom en liten cafe for å lese epost og blogger så klart. Jeg har problemer med å få lagt ut mine blogger. Kommer tilbake med flere reisebrev senere. Torsdag vender vi nesen (bilen) hjemover.
  Som deg har jeg lært av en nabo å brette plastposer, men jeg har ikke gjennomført dette, bare krøllete dem sammen.

  SvarSlett
 2. Thank you very much for seeing 밤알바 information.
  Thank you very much for seeing 밤알바 information.

  SvarSlett