mandag 29. april 2013

Sandalkupp!


  

Håper du har hatt en strålende helg, og at du har fått ladet batteriene. 

Min helg har blitt tilbrakt på hytta. Det er så deilig at hyttesesongen har startet. 
Jeg elsker synet av sjøen, nyter at våren har kommet og koser meg sammen med familien min.

Enn så lenge er det litt tidlig til å gå kippskodd i sandaler, men det er ikke lenge til vi damer kan ta av strømpene, og bokstavlig talt vifte med tærne i åpne sko!
I det siste har jeg vært på skojakt. Yngstejenta´s skoleball nærmer seg med stormskritt, og det manglet sko for å gjøre antrekket komplett. Gullfargede sko er innkjøpt, dermed er alt klart for den store kvelden.


På min leterunde fant jeg disse sandalene, og jeg falt pladask. Passer supert når jeg skal være litt hverdagsfin og matcher fjorårets veskekjøp. Prisen var veldig flatterende, 50 % på halvpris. Sko fra forrige sesong- but I don´t care!


Det er stilig med en rose mellom tærne, men mest for moro. Skal man opp og frem, må man ha litt mer på føttene.


3 kommentarer:

  1. Vi har også vært på hytta på Sørlandet, men fy så iskaldt..sandalene var søte og så anvendelig farge.

    SvarSlett
  2. Om ikke en rose mellom tærne så kanskje en liten tåring til å pynte undersottene med i sommer ?? Flotte er de ...flotte sommertær også forresten....god reklame for European Beauty :-)

    SvarSlett
  3. Så heldig du har vært. Jeg synes de er lekre. Har vært på skolealder idag, sett mye jeg synes er lekkert i brosjyre fra Bianco. Så skuffet jeg ble. Passet ikke til meg. Jeg må ha noe som har litt hæl, ikke for flate ballerinasko dessverre.

    SvarSlett