tirsdag 12. mars 2013

Genser i blått

 

Nesten så jeg ikke har tid til å si god morgen.
Må skynde meg skal denne genseren bli ferdig, før datteren drar på tur til Trondheim.

Har nemlig skyndt meg litt langsomt, fordi jeg var redd jeg ikke skulle ha nok garn til å fullføre prosjektet.
Jeg kjøpte de siste nøstene av denne fargen i garnbutikken. Men, nå er det nok strutsepolitikk, skal strikke til jeg ikke har mer garn igjen i dag. Så får jeg se hvordan det går, om jeg blir ferdig, eller om det blir garnjakt i morgen...
Forøvrig er jeg veldig fornøyd med resultatet, det ser ut til å bli en søt og feminin genser. Akkurat i stil med min datters smak. 


Siden dagens innlegg går i blått, må jeg ta meg tid til å vise frem to uunnværlig småting som også plukker opp den blå fargen. 
Begge er gaver fra damer som kjenner meg godt. 
La meg først ta miniutgaven av brodder, veldig kjekke å ha på nå om dagen hvor det er så isete føre. Ikke veldig morsomt å falle å slå seg, eller i verste fall brekke noe, når man er ute å spaserer. (Les stolprer seg frem på ustrødd vei og fortau.)
Den andre er den supersøte og også veldig praktiske vesken i voksdukmateriale fra Cath Kidston. Til nå har den vært brukt til alt fra vått badetøy, handlenett for små innkjøp, eller håndarbeidsveske. 

Legg gjerne igjen en kommentar, jeg bare elsker de små hyggelige tilbakemeldingene.Ps! Siden jeg var så flink til å fortelle om gaver, må jeg huske å nevne at termoskrusene fra Porsgrunn porselen, var en kjempehyggelig morsdagspresang. De ligger og venter på å komme dit de hører hjemme, nemlig på hytta. 
Snart kommer våren!

3 kommentarer:

 1. Ser ut som en flott genser. Jeg er glad i litt feminine snitt jeg også. Jeg synes mange kvinner/jenter kler seg veldig maskulint og "bumsete", men klart, vi har ikke det beste klima for elegante feminine klær. Vår og hytta...jepp, heldigvis starter snart sesongen.

  SvarSlett
 2. Wonderful article! We will be linking to this particularly great content on our site.
  Keep up the great writing.

  My blog post free tv online

  SvarSlett
 3. Nydelig farge. Håper du får nok garn.

  SvarSlett