søndag 16. desember 2012

Hjemmelaget skjokoladepålegg


God søndags formiddag!
Dette blir et speed blogginnlegg.
Har vært smått med blogging de siste dagene, årsaken er ei lita jente som holder bestemoren sin i aktivitet  det meste av døgnets våkne timer.
I disse søte førjulstider og med snefallet i går, må jeg prioritere hardt.
Men, akkurat nå sover vidunderet og regnet høljer ned utenfor stuevinduene.Vi har skeiet ordentlig ut og laget hjemmelaget sjokoladepålegg.
Nam-nam hvor godt dette var på nystekt beagle!
Sjokoladepålegg er ikke noe som finnes i skapene våre til hverdags, så det var virkelig høytidsstemning under dagens frokost.Oppskriften fant vi i siste Maison mat & vin. Så mye kan jeg røpe at den besto av kokesjokolade, melkesjokolade, fløte og smør, med andre ord skikkelig skånekost...Ja, når resten av familien satt og koste seg måtte selvfølgelig lillemor også få smake. Slik går det når foreldrene dra på tur til Roma. Det er noe som heter at når katten er borte danser musene på bordet!
Nei, nå er det en som har våknet.

See you!

  

2 kommentarer:

  1. Que criança mais fofa e linda, tem coisa mais gostosa de se fazer? Tenho fotos das minhas filhas, todas sujas de chocolate. Que saudades...
    Um abraço querida amiga.

    SvarSlett
  2. Himmel, så flink du er! Her er ikke noe i boksene i det hele tatt! Pga helsa må jeg bare la slike ting være... Prioriterer "gibort" ala noe heimelaga på en annen måte i år. Da får det bære eller briste! Synnøvehilsen

    SvarSlett