tirsdag 6. november 2012

Fliser over kjøkkenbenken


God morgen!
I dag ser det ut til å bli en fin dag, solen titter frem og gradestokken viser minus 2 grader.
Må nok benytte anledningen til å rake siste rest av løv fra hagen. 


Jeg er så fornøyd med flisene vi har valgt over kjøkkenbenken.

Å sette fliser har lenge stått på listen over ting som skal gjøres for at kjøkkenet skal bli helt ferdig.
Så for litt over to uker siden gikk jeg i gang med å impregnere veggen. Hjelpe meg for en grusom farge det var på impregneringen. Jeg ble helt skremt der jeg sto med rulla og smurte den på. 


Hensikten med blåfargen, er helt sikkert den at det skal være enkelt å se hvor man har vært og ikke uteglemme noen steder. Men, hos oss fungerte fargen også slik at flisleggingen startet tidlig dagen etterpå. Jeg klarte rett og slett ikke se hvor stygt det så ut hos oss med den blå veggen.


Vi valgte en lang smal flis på 10x60 cm fra Fag Flis. Flisene tar opp fargen på kjøkkenveggene, samtidig som de har en litt metallisk look. Å velge en klassisk stil er det jeg tror man blir mest fornøyd med på lang sikt, samtidig er det morsomt å velge elementer som speiler dagens trender. 


Fremdeles gjenstår det noe småarbeider, for at alt skal være helt ferdig. Det skal bla monteres lyslist under overskapene. Men, akkurat nå gleder jeg meg over hvor fint det har blitt med nye fliser. 

3 kommentarer:

 1. Åååååå dette ble knallfint...!!

  SvarSlett
 2. Hei, jeg fant deg via bloggen til Mias Landliv. Jeg er veldig interessert i å lære å sy hexagons. Du nevner en ny metode med limpenn? Kan du beskrive hvordan du gjør?
  Jeg la meg som følger hos deg også.

  Fra Bente

  SvarSlett
 3. Hei, for noen flotte fliser. Husker du navnet på disse. Mvh Tone

  SvarSlett