søndag 23. september 2012

Til inspirasjon


God morgen!
Pausebilde kalte jeg siste innlegg, og det har blitt noen dagers bloggpause. Omgangssyken gikk heldigvis raskt over. Men, etter et par dager i sengen er det mye som skal taes i igjen både på jobb og i hjemmet.Heldigvis fikk jeg med meg inspirasjonskvelden til Kathrines Quiltestue. 
Som alltid blir jeg dyktig imponert over alle de utrolig kreative damene, som møter opp. Jeg blir bare en liten novise i denne sammenheng. Det ble vist frem så mange flotte quilter denne kvelden. Spesielt morsomt var det å se at mange hadde sydd teppene til Sue Daley, siden hun var kveldens foredragsholder. 
Sue Daley kommer fra Australia, hun har en patent som gjør "paper piecing" til en lek. Kjøpte med meg litt utstyr, og skal prøve meg på noen hjerter til jul. 
Kan tenke meg at de koser seg alle damene, som nettopp nå gjør seg i stand til helgens søndagskurs med Sue. Mulig jeg må melde meg på ett kurs jeg også, neste gang hun gjester Norge.


Ha en fin søndag!
Jeg må en lyntur på hytta for å hente telt. Husets yngste datter skal nemlig på telttur med klassen den kommende uken. Vi får håpe på pent vær!

1 kommentar:

 1. Meu Deus!..que magníficas.
  Lindas,lindas, parabéns.
  Adoro patchwork, quilting.
  Linda semana minha amiga querida.
  Um abraço.

  SvarSlett