torsdag 5. april 2012

Da var jeg ferdig!


Sånn! 
Da var jeg ferdig med stasplagget til godjenta vår!
Det vil si helt ferdig er jeg ikke. To ting gjenstår, å brodere på navnet til førstemann som bærer kjolen, pluss at jeg har ennå ikke bestemt meg for hvor lange sløyfebåndene skal bli. Men, det er en smal sak å klippe båndene i riktig lengde. 
Som tidligere skrevet, har jeg lenge hatt lyst til å sy et slikt plagg. Og med vårt første barnebarn, bød anledningen seg. 
Jeg har benyttet et mønster fra Stoff og stil som utgangspunkt for både kjolen og kysen. Litt små endringer blir det alltid underveis. 
Alle stoffene og agramanbåndene har jeg kjøpt hos Haugtussa bak Slottet, blonden hos Nøstet mitt på Storo, silkebåndene og swarovskikrystaller hos Perlehuset og foret kom farmoren hjem med, etter en handletur i London.
Har ikke talt timene som har gått med for å sy dette stasplagget. Men, som min kloke mormor pleide si; Det spørres aldri etter hvor mange timer som har gått med, men etter hvem som har gjort arbeidet. 
Jeg har som alltid kost meg bak symaskinen. Det spesielle denne gangen, er at jeg har hatt mange fine stunder sammen med eldste datteren og barnebarnet. Vi har vært og handlet stoffer og bånd sammen og hatt mang en hyggelig prat om hvordan sluttresultatet skulle bli. 
Under prøvingen har ikke minstejenta vært helt fornøyd med å prøve kysen. Det blir spennende å se hvordan det går under seremonien i Rådhuset.


Ønsker  alle bloggvenner en riktig god påske!
Nå skal jeg pakke bilen full, så drar vi på hytta!

3 kommentarer:

 1. Hva annet kan man si om dette enn at det er VAKKERT kjære H. Gleder meg til å se det ferdige resultatet neste gang jeg kommer på visitt. God påske til deg og dine fra oss her i India :-)

  SvarSlett
 2. Que lindo.
  Que riqueza.
  Parabéns.
  Beijo.

  SvarSlett