søndag 5. juli 2015

Sommerføtter og byggeprosjekt
God sommerlig søndag!
Håper at sommerværet gir overskudd og nytes til fulle.
Selv har jeg startet nedtelling til dager på hytta. I går var vi på dagstur for å klargjøre for ferielivet, hytta ble rundvasket, gresset klippet og matskap er fylt med proviant. Så får vi håpe at værgudene fortsetter med å overøse oss med fine solskinnsdager!


Selv føttene mine er klare for ferielivet. Har latt meg påvirke av arkitekstudenten's lovprisinger og gått til anskaffelse av batteridrevet fotfil. Nå sitter jeg med myke føtter.  All hard hud er borte og tåneglene er nylakkerte. Å stelle føttene er viktig for både damer og menn. Husbonden har allerede lagt sin elsk på mitt nye, rosa leketøy.


Lovte nye bilder av sommerens store prosjekt. Siden sist har det blitt byttet dør og vinduer ut til balkongen. Åpninger mellom kjøkken og stuer har blitt gjort større, det er lagt nytt undergulv med følere for varme i alle rom og isolering av tak og vegger er såvidt påbegynt.
Elektrikersønnen har mange gode ideer og lager planer et "smarthus" verdig.


Dette skal bli nytt bad. Bortsett fra at rørlegger har klargjort for vann og avløp, er det ikke mye som minner om baderom ennå. Gamle vegger er revet for å gjøre rommet større, og det er brukt mye tid for å finne en god planløsning.


1 kommentar:

  1. Å heldige som har ferie på hytta i vente. Jeg er ferdig med min. Ang. føtter så er det noe med alt. Jeg har så myk hud på føttene at jeg nesten ikke tåler å gå barbeint, men allikevel er det deilig med fotbad og fotpleie.

    Ha en fin søndagskveld.

    SvarSlett