mandag 1. oktober 2012

Puter med Setesdalsmønster


Håper du har hatt en fin helg!
Vi har benyttet fridagene til å være mye ute. Vi har vært på fin sykkeltur og hatt veddugnad. Som min svoger så kjekt sa en gang; Man varmer seg mange ganger på veden, for man blir god og varm av å skjære og stable ved. 
Men, nå er det gjort og vinterens forsyning med ved er sikret for vår del! Kveldene har jeg brukt på å gjøre ferdig strikkeputene til sønnen min. 
Noen som kjenner igjen mønsteret kanskje?
Moren min strikket likedan i våres på bestilling fra søsteren min. Mønsteret ble glemt igjen i Oslo, og ble funnet frem fordi min franske kusine så gjerne ville strikke likedan. Når sønnen syns putene var kule og kunne tenke seg slike i ungkarsleiligheten sin, er jeg ikke tung å be.
At de skulle være sorte og hvite, kom ikke som noen bombe. For han liker en stram og ren stil. 


Putene er strikket i Pt 3 garn på pinner nr 9, og mønsteret finnes i Pt design nr 93. 
Putene måler 50x50 cm og  har en fin størrelse. Innerputene av gåsedun, kjøpte jeg på Stoff og stil for rundt femti-lappen. Jeg liker puter med dun fyll, de har fin spenst og er deilig å ha bak i ryggen eller hvile hodet på. 
Fikk igjen litt ekstra garn, har noen en idé på hva jeg kan gjøre med det? Gjerne noe som står i stil til putene.
Nei, nå må jeg avslutte. 
Skal pakke feriekofferten, for i morgen bærer det sydover!

2 kommentarer:

  1. Hei hå ...disse ble fine .....og det ekstra garnet kan du jo bruke til å strikke en pute til julegave.....sikkert mange som ønsker seg en slik .... ..eller kanskje strikke noen matchende tovede coasters ?

    SvarSlett
  2. Thanks for the information... I really love your blog posts... specially those on Celebrity corporate club

    SvarSlett