mandag 17. juni 2013

Er alt på stell?


God mandags morgen mine venner!
Håper helgen din ble akkurat slik du drømte den skulle bli. 
Eller endte den opp helt forskjellig fra slik du hadde sett deg fore, når du gikk fra jobb fredag ettermiddag?
Uansett nå er det tilbake til hverdagen, og minnene fra helgen er noe du kan kose deg med.Jeg har mange hyggelige minner forbundet med dette vaskesettet jeg har "arvet" fra min mor. Frem til nå har det stått til pynt på det badet mine to søstre og jeg benyttet, når vi bodde hjemme. På det badet har det foregått mye dusjing, pynting, føning av hår og jenteprat opp igjennom årene.Nå har vaskesettet fått nytt hjem på hytta vår. Det blir nok stående mest til pynt her også, skjønt slik det regnet natt til søndag kunne det vært fristende og brukt det runde fatet som nattpotte. Ikke alltid like moro å skulle ut for å besøke huset med hjerte på døren.
Ha en fin dag!

3 kommentarer:

 1. Muito lindas essas vasilhas de sua mãe.
  Linda semana.
  Beijo.

  SvarSlett
 2. Nydelig er det Hanne. Flytter du på hytta snart? Husker ikke helt hvor den ligger? Jeg har bodd i vår sjøbu på Hvaler fra 4. juni. Jobber ikke denne sommeren, så nå nyter jeg det deilig været.

  SvarSlett
 3. Utedo med hjerte i døren har jo sin sjarme....vår "hytte" er med alle tenkelige fasiliteter midt i et hyttebyggefelt og det er ikke alltid like sjarmerende.

  SvarSlett